Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Mott MacDonald B.V.

Mott MacDonald BV is onderdeel van het internationale ingenieurs- en adviesbureau Mott MacDonald Group Ltd. Wij werken met 16000 medewerkers in meer dan 50 landen in de sectoren Advisory, Built Environment, Energy, International Development, Transport en Water. Vanuit Nederland werken wij in de sector Transport (met name rail en light rail) aan projecten in Nederland in België en -via onze internationale vestigingen – in het Verenigd Koninkrijk, Australië en Noord-Amerika. Voorbeelden zijn de Uithoflijn in Utrecht, de vernieuwing van de spoorbeveiliging in België en de Metro van Sydney. Onze rol betreft doorgaans het leveren van adviezen en reviews, maar ook de inzet van project-, technisch en contractmanagement. Daarnaast leveren wij technisch advies (inclusief risicomanagement en technical due diligence) aan financiers van infrastructuur, sluizen, gebouwen en wind- en zonneparken. Daarbij kun je denken aan de zeesluis in IJmuiden, Hoge Raad in Den Haag en verbreding van de A9 nabij Amstelveen. In toenemende mate zijn wij ook actief in de energietransitie en dan met name in groene waterstofprojecten, zoals NortH2, Europa’s grootste groene waterstofproject.

Binnen Mott MacDonald in Nederland krijg je de kans om snel, in samenwerking met seniors, je te verdiepen technische adviesprojecten en diverse projectmanagementrollen. Werken bij Mott MacDonald in Nederland is ook een goede springplank als je interesse hebt om op termijn in het buitenland te gaan werken. In de afgelopen jaren hebben jonge collega’s van ons voor korte of lange tijd gewerkt in Engeland, Singapore, Australië en Canada.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwsgierige ingenieurs met een brede belangstelling in techniek en projectmanagement voor een afstudeeropdracht of een startersfunctie.

Specialisaties Rail, energy, infra, finance
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 2
Aantal werknemers 80
Omzet €30 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders, Starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.