Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Continu

Maak de juiste carrièrekeuze in een wereld die elke dag verandert.

De mogelijkheden zijn eindeloos, tientallen opleidingen en richtingen waar je uit kan kiezen. Uiteindelijk weet je de juiste keuze te maken, en dan? Weet jij welke functie of soort organisatie ook uiteindelijk bij jou past? Welke vaardigheden heb je bijvoorbeeld nodig om die droombaan binnen te slepen? Gelukkig kunnen wij je tijdens je studie al begeleiden in het maken van de juiste keuzes. Wij helpen jou graag om voorbereid de arbeidsmarkt op te gaan. Hoe wij dat doen?

Als intermediair werken wij al 25 jaar mee aan het realiseren van de groeiambities van professionals en werkgevers in de bouw, infra, techniek, supply chain en publieke sector. Hierdoor weten wij alles over de arbeidsmarkt en hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Omdat wij snappen dat je studie al genoeg tijd kost helpen wij jou graag een handje.

Door bijvoorbeeld trainingen te geven bij jou op school. Wij delen graag onze expertise op het gebied van soft skills en op het sollicitatieproces. Gericht om jou optimaal voor te bereiden op het vinden van de perfecte stage, afstudeeropdracht of jouw eerste baan. Wij delen ook graag ons netwerk met jou, uiteindelijk is ons hoofddoel om jouw ambities te realiseren. Wat die ook zijn. Wij komen graag in contact met je want door jou te spreken, te informeren en te leren kennen kunnen wij jou het beste verder helpen.

Zeg ‘Hello’ tegen je ambities. En kom er eens over praten. Onze deur staat altijd (en overal) open, wij staan je met alle plezier te woord.

Nieuwsgierig geworden wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen? Ga naar www.continu.nl, vind de vestiging bij jou in de buurt en kom in contact met één van onze gespecialiseerde adviseurs.

Specialisaties Bouw, Civiele Techniek, Elektrotechniek, High Tech, Installatietechniek, Procestechniek, Supply Chain en Oil & Gas
Werkgebied Europees
Aantal vestigingen 21
Aantal werknemers 285
Omzet € 135 miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders, starters en stages

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.