Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

ITC Groep

Waarom is werken bij ITC-Groep zo leuk?

Bij ons heb je vrijheid in je werk. Je bepaalt zelf wanneer je werkt en welke projecten jou het beste passen. Je krijgt een uitgebreid inwerktraject en een eigen buddy, we doen het echt samen. Naast hard werken is er ook voldoende tijd voor leuke dingen. Elke vrijdag hebben we een vrijdagmiddagborrel, we gaan ieder jaar samen op wintersport en een citytrip. Je krijgt bij ons een leaseauto, een iPhone en een Macbook zodat je thuis, op kantoor of bij de klant kan werken. Bij ons heb je veel afwisseling, geen dag is hetzelfde en dat maakt dat je elke dag met een lach in je leasebak stapt!

Wat wij doen:

Bij ITC-Groep schrijven wij in competitieverband EMVI-plannen voor interessante projecten in de Benelux en brengen we deze tot uitvoering. Deze projecten omvatten utiliteitsgebouwen, vliegvelden, snelwegen, havens, dijken, bruggen en landschappen. Ons jonge team van omgevingsmanagers, EMVI-Consultants en vormgevers werken samen met aannemers en ingenieursbureaus om tot winnende plannen te komen. Ook bieden we hulp tijdens de uitvoering nadat het plan gewonnen is. Hierdoor blijven wij betrokken gedurende het hele proces.

Wie wij zijn:

We zijn een team van 30 jonge, ambitieuze en nieuwsgierige consultants die het leuk vinden om in competitieverband de strijd aan te gaan met concurrenten. De markt kent een hoog niveau en de ontwikkelingen gaan snel. Dit betekent dat we continu aandacht moeten hebben voor innovatie, wat vraagt om een hoge mate van creativiteit en enthousiasme. Door deze kwaliteiten aan te moedigen inspireren wij onze medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Dit levert niet alleen mooie resultaten op binnen de projecten, maar biedt ook mooie nieuwe projecten.

Specialisaties Infrastructuur, utiliteit, aanbestedingen (EMVI)
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 1
Aantal werknemers 30
Omzet €3,5 Miljoen
Mogelijkheden voor Starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.