Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Fugro

Fugro is wereldwijd de toonaangevende Geo-data specialist. We verzamelen en analyseren uitgebreide informatie over de aarde en de daarop gebouwde structuren. Door geïntegreerde data-acquisitie, analyse en advies, maken we met Geo-data inzichtelijk wat nodig is om onze klanten te helpen hun assets op een veilige, duurzame en efficiënte manier te ontwerpen, bouwen en exploiteren.

We werken over de hele wereld en hebben ongeveer 9,500 getalenteerde medewerkers in dienst in 61 landen. Door het inzetten van onze gespecialiseerde assets en geavanceerde digitale oplossingen, leveren we een essentiële bijdrage in het creeren van een veilige en leefbare wereld.

We spelen een essentiële rol in het veilig, kosteneffectief en duurzaam ontwerpen en bouwen van infrastructuur en gebouwen. Daarnaast monitoren we tijdens de bouw en de exploitatie nauwkeurig de positionering en staat van de assets, zodat hun betrouwbaarheid, benutting en levensduur optimaal zijn.

Als toonaangevende wereldspeler in site characterisation en asset integrity, voeren we complexe, grootschalige projecten uit en leveren geïntegreerde diensten. We zijn marktleider in specifieke marktsegmenten in bepaalde landen en regio’s.

Specialisaties Geotechnisch onderzoek en advies
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 61
Aantal werknemers 9500
Omzet -
Mogelijkheden voor Afstudeerders, Starters en Stages

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.