Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Flexurance Professionals

Flexurance Professionals is specialist op het gebied van civieltechnische project ondersteuning. De professionals van Flexurance zijn werkzaam in uiteenlopende functies. Van Tekenaar, Ontwerper tot Projectleider of Projectmanager. Van Opzichter, Directievoerder tot Uitvoerder en van Calculator tot Kostendeskundige. Maar ook in rollen als bijvoorbeeld System Engineer, Lead Auditor, Toets-Coördinator, Manager Projectbeheersing, Risicomanager en Omgevingsmanager.

Op grote en kleine projecten bij zowel overheid als bedrijfsleven wordt gebruik gemaakt van de expertise van onze professionals. De technisch professionals van Flexurance zijn flexibel en breed inzetbaar. Klanten kunnen bij ons terecht voor vakkundige professionals op vrijwel alle denkbare specialisaties in de Civiele techniek, Bouwkunde, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. Als professional ben je bij ons aan het juiste adres voor een boeiende carrière met de afwisseling van werken aan interessante projecten.

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden in combinatie met uitdagende en spraakmakende projecten. Flexurance is goed voor haar professionals en daarvan profiteert ook de klant. De klant is verzekerd van loyaal en betrokken personeel. Flexurance heeft geen geheimen. Niet voor onze professionals en niet voor onze opdrachtgevers. Onze open communicatie vormt de basis voor een transparante bedrijfscultuur waar de mens te allen tijde volledig centraal staat!

De enorme hoeveelheid kennis die onze technische professionals samen in huis hebben wordt bij ons optimaal benut. Investeren in de ontwikkeling van onze professionals is vanzelfsprekend. Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten waar collega’s elkaar op een ongedwongen wijze ontmoeten om kennis en ervaring uit te wisselen. Interessant en leerzaam en goed voor de ontwikkeling van onze professionals.

Flexurance is vernieuwend in haar persoonlijke benadering. Wij maken van al onze professionals een analyse van hun persoonlijkheidsprofiel. Dankzij deze innovatieve manier van werken kunnen we vooraf goed beoordelen of de gevraagde rol binnen een project past bij de individuele capaciteiten en wensen van onze professionals.

Flexurance is in korte tijd uitgegroeid tot een professionele organisatie. De groei zet zich door, terwijl de unieke bedrijfscultuur bewaard blijft. Niet alleen onze professionals, ook wijzelf streven naar perfectie. We zorgen ervoor dat de kwaliteit van onze organisatie zorgvuldig wordt bewaakt; wij zijn dan ook ISO-, VCU- en NEN-4400 gecertificeerd.

Specialisaties Civiele techniek, Bouwkunde, Engineering
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 1
Aantal werknemers 80
Omzet €8 Miljoen
Mogelijkheden voor Starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.