Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Dutch Process Innovators

Ben jij scherp van geest en gedachten, zie jij uitdagingen in een project als start van de oplossing, werk jij intrinsiek aan de ontwikkeling van jezelf en je collega’s of bedrijf, dan wil je met ons kennismaken.

Dutch process innovators is hét advies- en projectbureau voor de bouw, infra, energie en industrie. Wij werken voor opdrachtnemers én voor opdrachtgevers. Wij vragen en analyseren op welke vakgebieden de klant ondersteuning nodig heeft en delen onze kennis en ervaring op dat vakgebied. Als procesaannemer richten we ons op alle processen die nodig zijn om een project te realiseren én te onderhouden. Wij nemen het proces aan, leveren het totale projectmanagement en de markt brengt de techniek. Om dit te bereiken bouwen we de dienstverlening op rond de volgende diensten:

Samenwerking | Ben jij mensgericht? Verbind jij graag teams met mensen? Breng jij de glimlach en de interactie op gang?

Tender | Ben jij van nature supernieuwsgierig en creatief? Vertaal jij de praktijk graag op papier? En heb jij het nog nooit gedaan, maar denk je dat je wel kan tenderen?

Proces | Ben jij degene in projectgroepjes die oog heeft voor de details? Ben jij iemand die risico’s snel signaleert? Is alles altijd compleet bij je?

Asset | Trigger jij de ander om slim na te denken over investeringen? Verleng jij de functionaliteit door de juiste ingreep?

Omgeving | Knoop jij graag alle touwtjes aan elkaar? Kunnen vrienden altijd hun verhaal bij jou kwijt? Zie jij de belangen van alle partijen?

Projectmanagement | Ben jij degene die de grote lijn in beeld houdt? Werk je volgens een goed doordacht plan? Kun jij goed tegen veranderingen?

Wij bieden mensen kansen, uitdagingen, een gezonde dosis vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We zijn overtuigd dat verschillende perspectieven tot betere oplossingen leiden. Je krijgt en pakt de kans om je te ontwikkelen, zowel als persoon als op inhoud. Samen maken we het verschil en dragen we bij aan een positieve ontwikkeling van de wereld.

Specialisaties  
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 2
Aantal werknemers 55
Omzet €6 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders, Starters, Bacheloreindwerk en Stages

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.