Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Bouwhuysch B.V.

Bouwhuysch het adviesbureau voor de civiele techniek. Al sinds 2010 koppelen wij elke dag een club fantastische ingenieurs aan de beste bedrijven in wegen, water en beton. Bij bouwhuysch werken meer dan 150 civieltechnische ingenieurs, die als consultants worden ingezet op de grote civiel technische projecten zoals Blankenburgverbinding, Rijnlandroute, A13/A16 en de Afsluitdijk. Ons voor jou op maat gemaakte traineeship is enorm succesvol bij de top 20 aannemers en ingenieursbureaus.

Voor elke fase in je carrière

Bouwhuysch is het klankbord voor ingenieurs die zich willen ontwikkelen in elke fase van hun loopbaan. Met vele jaren ervaring in deze branche kennen wij alle sectoren en spelers. We kennen de mogelijkheden en bedrijfsculturen en weten zo precies waar voor jou kansen liggen.

Op maat gemaakt traineeship

Zelfs met een ingenieursdiploma op zak, kan het zomaar zijn dat je nog steeds geen duidelijke loopbaan voor je klaar ziet liggen. Gewoon, omdat je simpelweg nog niet precies weet wat je wil. Het traineeship is een soort heiligdom onder de afgestudeerden. Je weet in grote lijnen wat je wilt maar vindt het spannend om dat te gieten in een startersfunctie.

Samen met ons bepaal jij hoe jouw traineeship er uit komt te zien. Elk traject wordt op maat gemaakt aan de hand van de huidige marktontwikkelingen, je wensen en je persoonlijkheid. Waar de één zich meer ontwikkelt op ‘t gebied van assertiviteit of weerbaarheid, focust een andere trainee misschien op contract- en procesmanagement. Het is maar net waar jouw behoefte ligt.

Groeien in je vak maar ook als persoon?

Een specialistische technische opleiding is belangrijk, maar veel ingenieurs hebben baat bij onze trainingen in de soft skills: hoe speel je het spel op de werkvloer? Michel Pieters, medeoprichter van bouwhuysch, is de persoonlijke coach van trainees. Met het model Insights brengt hij precies in kaart waar je krachten liggen en hoe je de krachten van anderen herkent. Zodat jij na dit traineeship precies weet welke kant je carrière op gaat. Interesse? Volg ons op LinkedIn, schrijf je in op de website of kom eens langs voor een kop koffie! Wij communiceren discreet, uitgesproken en met humor.

Specialisaties Persoonlijk advies en consultancy in het gehele spectrum van de civiele techniek
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 1
Aantal werknemers 75
Omzet €12,5 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders, Starters, Bacheloreindwerk en Stages

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.