Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Building Heroes

Building Heroes, onze naam zegt het al: wij ontwikkelen echte helden. We leiden bouwtalent op voor high end projecten en brengen ze onder bij werkgevers waar zij in hun kracht staan. Building Heroes is willing and able om professionals hun gehele carrière te helpen met hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. We zorgen ervoor dat je als professional én als mens continu de ruimte en mogelijkheden krijgt om stappen vooruit te zetten.

Speciaal voor aanstormende talenten in bouw en infra is er de Construction University. Binnen dit multi- en in-company traineeship leiden we de bouwhelden van de toekomst op, wij noemen hen Building Talents. Startende professionals met een winnaarsmentaliteit die de bouwkolom willen veranderen. Je start bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers, leert intensief van de beste opleiders en leading professionals uit het vak en je wordt gedurende het hele ontwikkelprogramma begeleid door zowel jouw persoonlijke als vakinhoudelijke coach. Zo ontwikkel je vakmanschap, de benodigde soft-skills én behoud je regie over jouw ontwikkeling. Juist als starter is het lastig om te wennen aan de overgang van studerend naar werkend leven. Dat snappen wij ook. Daarom is het fijn dat je die ontwikkeling samen met een groep lotgenoten doormaakt: aan de Construction University ontwikkel jij je samen met jouw groep uit van talent naar professional. En je hebt voor de rest van je carrière een thuishonk.

WORD BUILDING TALENT!

Wil je meer weten, kennis maken of twijfel je of jij de benodigde skills hebt? Go for it en neem contact op met onze Community Manager via aldo@buildingheroes.nl of ga naar constructionuniversity.nl

Specialisaties Starter, Traineeship, Carrière, Ontwikkeling, Bouw, Infra
Werkgebied Landelijk
Aantal vestigingen 4
Aantal werknemers 150+
Omzet  
Mogelijkheden voor Afstudeerders en starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.