Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Van Oord

Marine ingenuity

Van Oord is een familiebedrijf dat wereldwijd actief is als toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore energieprojecten (olie, gas en wind) met innovatieve oplossingen voor maritieme uitdagingen. Marine ingenuity, daar draait het om bij Van Oord. Met slechts twee woorden geven we kort en krachtig weer wat we doen, hoe we het doen en waarin wij ons onderscheiden. We zien onszelf als een gepassioneerde, toonaangevende en internationaal opererende waterbouwer die er altijd naar streeft om te excelleren in uitdagende omstandigheden: als het groot, complex, en bij voorkeur nog nooit eerder is gedaan.

Bij Van Oord heerst een cultuur van verantwoordelijkheid krijgen, nemen en dragen. Wij willen dat al onze mensen prettig, veilig en goed kunnen (samen)werken. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en partners proberen we een gezonde winst te behalen, maar altijd met respect voor elkaar en het milieu. We creëren een klimaat waarin onze werknemers veilig kunnen werken en altijd nieuwe mogelijkheden krijgen om zich te ontwikkelen.

Een stage bij Van Oord

Vindingrijke studenten met een passie voor techniek en water bieden wij (inter)nationaal stage- en afstudeerplekken. Dit kan op een project in het buitenland, een project in Nederland of op een van onze kantoren in Nederland zijn. Stage lopen bij Van Oord betekent je theoretische kennis toepassen in een dynamische omgeving. Als stagiair loop je bijvoorbeeld mee met de Superintendent tijdens de uitvoering van zijn dagelijkse werkzaamheden of geef je ondersteuning bij onze nieuw te bouwen schepen of modificaties. Wil je weten hoe het is om bij Van Oord te werken of wil je meer informatie over stages en afstudeeronderzoeken bij Van Oord, kijk dan op onze website.

TECHICAL TRAINEESHIP

Ons Engelstalig technisch traineeship duurt één jaar. Het is een uitstekende opstap voor je carrière en een ideale kans om in een korte periode kennis te maken met allerlei uiteenlopende aspecten van waterbouw, baggeren en offshore windenergie. Je leert Van Oord op een intensieve manier kennen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je kunt je ideeën realiseren!

Kijk voor meer informatie op onze website: www.vanoord.com/careers

Specialisaties Landaanwinning, maritieme infrastructuur, kustbescherming
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 45
Aantal werknemers 5.000
Omzet €1,7 Miljard
Mogelijkheden voor Afstudeerders, Stages, Bijbanen, Starters, Bacheloreindwerk

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.