Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Van Hattum en Blankevoort

Van Hattum en Blankevoort is onderdeel van VolkerWessels. Met zo’n 16.000 medewerkers, verspreid over 120 ondernemingen, kunnen we hele gebieden ontwerpen, beheren en onderhouden. Ook al werken we in verschillende ondernemingen, we bouwen samen aan een duurzame, innovatieve toekomst. Met alle ondernemingen van VolkerWessels zijn we in staat om, in constructieve samenwerking met opdrachtgevers, onderaannemers, collega’s en eindgebruikers, een volledig functionerende leefomgeving te creëren. Onze missie: bouwen aan een betere levenskwaliteit.

Ben jij een student Civiele Techniek met durf, dromen en daden? Iemand die graag wil leren en ook creatief genoeg is voor een eigen verfrissende kijk op het werk? Dan ben je misschien wel één van onze toekomstige collega’s en maken we graag kennis met jou.

Van Hattum en Blankevoort is altijd op zoek naar jong talent. Een leergierige collega die met een frisse blik naar ons vakgebied kijkt en vragen stelt die niemand anders stelt. Iemand die zijn talent in wil zetten op één van onze bijzondere en toonaangevende projecten. Je doet kennis en ervaring op binnen de verschillende onderdelen en projecten van ons bedrijf. Zo ontdek je in de praktijk waar jouw talent en interesse liggen. Je kunt bij ons aan de slag als (afstudeer)stagiair, technisch trainee of management trainee.

Als toonaangevende civiele aannemer ontwerpt, bouwt, beheert en onderhoudt Van Hattum en Blankevoort al ruim 190 jaar civiele kunstwerken door heel Nederland. Start jij je carrière ook bij ons?

Meer weten? Kijk op www.vhbinfra.nl voor de mogelijkheden en verras ons met je inschrijving.

Specialisaties Infrastructuur, Ondergronds binnenstedelijk, Water, Energie, Industrie, Beheer en Onderhoud
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 5
Aantal werknemers ca. 500
Omzet €220 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders, Stages, Starters, Bacheloreindwerk

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.