Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Mourik

Beter af bij Mourik

Werk je bij Mourik, dan werk je niet bij zomaar een bedrijf. Mourik is een van de grootste familiebedrijven, meer dan 85 jaar oud. 2.000 medewerkers maken samen ruim 470 miljoen euro omzet. Bij Mourik denken we in mogelijkheden en is er ruimte om te groeien, zo hebben we diverse ontwikkelprogramma’s voor jou.

We treden op als opdrachtnemer van omvangrijke en complexe projecten en/of als partner in Design & Construct opdrachten en Bouwteams. Dit betreft grond-, weg- en waterbouwkundige projecten, waaronder onderhoud- en prestatiecontracten droge en natte infra, onderhoud van sluizen, stuwen, dijkversterkingen, bruggen en ondergrondse leidingen. Samenwerking, ruimte voor ondernemerschap, innovatie en vertrouwen zijn onze sterke kanten.

Als partner van onze klanten realiseren wij complexe infrastructurele werken binnen de keten van ontwerp, projectmanagement en uitvoering, waarbij samenwerken en het bereiken van gezamenlijke doelen, met oog voor ieders belangen, belangrijke kernwaarden zijn. We streven ernaar onze oplossingen zo duurzaam mogelijk te ontwerpen en te realiseren en nemen daarin ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Jij houdt je straks bezig met infrastructuur in de breedste zin van het woord. Dit betreft wegenbouw, verkeersmanagement, onderhoud van sluizen, stuwen, bruggen, rijkswegen en ondergrondse leidingen. Samenwerking, ruimte voor ondernemerschap, innovatie en vertrouwen zijn onze sterke kanten.

Wil je werken bij een mooi familiebedrijf, waar je vrijheid en zelfstandigheid krijgt en er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Dan komen we graag met jou in contact!

Hebben we je interesse gewekt om bij Mourik aan de slag te gaan?

www.werkenbijmourik.com

De afdeling Personeel & Organisatie 0184 - 667329

Specialisaties Infrastructuur, mobiliteit, watermanagement, milieutechniek, verkeersmaatregelen, betonherstel, staalconstructies, innovatie
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 5+
Aantal werknemers 2.200
Omzet €470 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders, Stages

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.