Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Max Bögl Nederland B.V.

Max Bögl Nederland bestond vorig jaar 20 jaar en is onderdeel van de Max Bögl Groep met hoofdvestiging in Neumarkt in de Oberpfalz (Duitsland). Met meer dan 6.500 hoogopgeleide medewerkers op 40 locaties wereldwijd en een jaaromzet van meer dan 2 miljard Euro behoort Max Bögl tot de grootste bouwbedrijven van de Duitse bouwsector.

Max Bögl Nederland bestaat uit een dynamisch team van medewerkers. Wij bieden efficiënte, innovatieve en duurzame oplossingen voor uitdagende vraagstukken op het gebied van infrastructuur, utiliteitsbouw en energie. Hiervoor geven wij ruimte aan creativiteit en hechten wij waarde aan zelfstandigheid en ondernemerschap. Ook hebben wij een goede samenwerking onderling alsmede met onze klanten en partners hoog in het vaandel staan. Onze bedrijfscultuur is respectvol en informeel.

Onze knowhow en innovatiekracht worden weerspiegeld in een groot aantal representatieve en prestigieuze bouwprojecten zoals bijvoorbeeld Noord/Zuidlijn, Albert Cuypgarage, De Entree CS Amsterdam en stadsbrug Nijmegen.

Met toekomstgerichte eigen ontwikkelingen met betrekking tot de thema’s van onze tijd zoals duurzame energie, urbanisatie, mobiliteit en infrastructuur, verwezenlijkt Max Bögl vandaag al oplossingen voor de megatrends van onze geglobaliseerde wereld.

Specialisaties Staal- en betonconstructies, ondergronds bouwen, bruggen, viaducten, funderingstechnieken, tunnelbouw, prefab bouwtechnieken, grondbevriezing, spoorgebonden infrastructuur
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 40
Aantal werknemers 6.500
Omzet €2 Miljard
Mogelijkheden voor Stages, Bijbanen

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.