Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Heijmans

Heijmans is een van de grootste en meest veelzijdige bouwbedrijven van Nederland waar de bouw en infra samenkomen. We werken aan projecten klein tot groot. Denk bijvoorbeeld aan het wegennet in het Distripark in Dordrecht, het aanleggen van de Ketheltunnel op een natuurinclusieve manier of het aanleggen van de water, gas -en elektra kabels en leidingen in de binnenstad van Breda.

Stap in onze wereld. Ontdek hoe we met elkaar vorm geven aan de toekomst van Nederland. Beleef onze projecten van dichtbij en ontdek al jouw mogelijkheden. We zijn een open organisatie en kijken om naar elkaar. Heijmans staat als een huis en alles is goed geregeld. Wij hebben volop kansen om jezelf te ontwikkelen, nieuwe uitdagingen aan te gaan en verantwoordelijkheid te nemen. Daarom kun je bij ons een stage op maat lopen. Bij Heijmans kun je stage lopen in de richting van BIM, circulariteit, uitvoering, werkvoorbereiding, ontwerp, tendermanagement of constructie. Laat ons weten wat je wilt leren, en wij zoeken een passende stageplek voor je. Zo kun jij echt doen wat je leuk vindt.

Ook denken we met jou na over jouw volgende stap, bijvoorbeeld in ons traineeship. De perfecte manier om uit te vinden waar je op je plek zit in onze organisatie. Wij geven je de ruimte om te ontdekken wat je ambitie is, wat je kunt en wat er bij je past. En we bieden je daarbij de begeleiding en de faciliteiten die je van een professionele onderneming mag verwachten. Zodat je jouw talenten en mogelijkheden optimaal kunt benutten.

Altijd in ontwikkeling, maak het mee bij Heijmans

Specialisaties Civiel, wegen, grote projecten, innovatie, duurzaamheid
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 20
Aantal werknemers 5.000
Omzet €1,7 Miljard
Mogelijkheden voor Afstudeerders, Stages, Starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.