Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Denys

Denys is een multi-specialistische bouwgroep met meer dan 2.500 medewerkers. Het groeimodel is gefundeerd op 3 pijlers:

- diversificatie

- innovatie

- export

Innoveren doen we niet in één specialisme, maar als totaalbedrijf in meerdere disciplines: water, energie, mobiliteit, restauratie, bouwkunde, speciale technieken en andere gespecialiseerde bouwtechnieken.

De Denys Group, een veelgevraagde partner voor de meest complexe bouwprojecten en infrastructuurwerken.

Functiebeschrijving

Als werkvoorbereider werk je mee aan de technische en administratieve voorbereiding van diverse projecten. Je staat in voor prijsvraagdossiers, houdt kosten en rekeningen bij en stelt vorderingsstaten op. Je stelt concrete werkplannen op voor de aan je toegewezen projecten, je organiseert het werk in functie van de voorziene deadlines.

Je fungeert als tussenschakel tussen externe aannemers, leveranciers en andere betrokkenen én het project team. Tijdens de uitvoering van een project blijf je de technische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als Assistant van de Project Manager. Je rapporteert aan de Project Manager.

Profiel

Je behaalde een Ingenieur diploma binnen de richting Civiele Techniek of Bouwkunde. Je kan een eerste ervaring voorleggen. Of je bent op zoek naar een startersbaan van waaruit je verder kan doorgroeien binnen onze organisatie. Je bent organisatorisch sterk, werkt gestructureerd en nauwkeurig. Je beschikt over communicatieve vaardigheden. Je bent een dynamische teamspeler met een goede dosis zin voor initiatief. Je bent flexibel. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Frans en Duits zijn een troef.

Wij bieden

Een uitdagende functie met ruime verantwoordelijkheden en veel autonomie. De kans om samen met je collega’s het verschil te maken in de realisatie van uitdagende, complexe en prestigieuze projecten. Een loopbaan met doorgroei kansen en opleidingsmogelijkheden. Een aantrekkelijk verloningspakket.

Specialisaties Buildings & civil engineering, restoration & RenovationSpecial foundation & injection techniques, water works, cables & pipelines, tunnelling
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 5
Aantal werknemers 1.800
Omzet €400 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders, Stages, Starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.