Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Bouwhuysch

bouwhuysch het adviesbureau voor de civiele techniek. Al sinds 2010 koppelen wij elke dag een club fantastische ingenieurs aan de beste bedrijven in wegen, water en beton. Bij bouwhuysch werken meer dan 150 civieltechnische ingenieurs. die als consultants worden ingezet op de grote infraprojecten zoals Blankenburgverbinding, Rijnlandroute, SAA, A13/A16 en de Afsluitdijk. Ons voor jou op maat gemaakte traineeship is enorm succesvol bij de top 20 aannemers en ingenieursbureaus.

Voor elke fase in je carrière bouwhuysch is het klankbord voor ingenieurs die zich willen ontwikkelen in elke fase van hun loopbaan. Elke loopbaanfase komt met andere uitdagingen. Wat was je antwoord op de vraag ‘wat wil je later worden?’ ? Het kan zomaar dat je – zelfs met dat ingenieursdiploma op zak - nog steeds geen perfect geplaveide loopbaan voor je klaar ziet liggen. Wij willen voorkomen dat starters jaren verspillen met een slechte eerste carrièrestap.

Op maat gemaakt traineeship Het traineeship is een soort heiligdom onder de afgestudeerden. Je weet in grote lijnen wel wat je wilt maar vindt het spannend om dat te gieten in een startersfunctie. Elk traject wordt op maat gemaakt aan de hand van de huidige marktontwikkelingen, je wensen en je persoonlijkheid. Dus waar jij je meer ontwikkelt op ‘t gebied van assertiviteit of weerbaarheid, focust een andere trainee misschien op contract- en procesmanagement. Het is maar net wat nodig is.

Groeien in je vak maar ook als persoon? Een specialistische technische opleiding is belangrijk, maar veel ingenieurs hebben baat bij onze trainingen in de soft skills: hoe speel je het spel op de werkvloer? Michel Pieters, medeoprichter van bouwhuysch, is de persoonlijke coach van trainees. Met het model Insights brengt hij precies in kaart waar je krachten liggen en hoe je de krachten van andere herkent. Zodat jij na dit traineeship precies weet welke kant je carrière op gaat.

bouwhuysch

Opgericht in 2010 te Amsterdam

150 ingenieurs

Persoonlijke ontwikkeling

Bovengemiddeld salaris Interesse?

Volg ons op LinkedIn, schrijf je in op de website of kom eens langs voor een kop koffie! Wij communiceren discreet, uitgesproken en met humor. www.bouwhuysch.nl

Specialisaties Advies en Consultancy in het gehele spectrum van de Civiele Techniek
Werkgebied Landelijk
Aantal vestigingen 1
Aantal werknemers 75
Omzet € 12.5 miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders, Bijbanen en Starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.