Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Dunea

Dunea is het drinkwaterbedrijf dat water levert in het westelijke deel van Zuid-Holland. Ruim 1,3 miljoen mensen vertrouwen 24 uur per dag, 7 dagen per week op ons voor één van hun belangrijkste levensbehoeften: lekker en betrouwbaar drinkwater. Dunea is ook de beheerder van de duingebieden Solleveld, Meijendel en Berkheide; gebieden met een grote biodiversiteit, die deel uitmaken van Nationaal Park Hollandse Duinen. Onze duinen zijn naast een cruciale schakel in de drinkwatervoorziening voor veel mensen een onmisbare plek om te sporten, te ontspannen en elkaar te ontmoeten.

Dunea staat voor grote uitdagingen de komende jaren: door verdichting van ons verzorgingsgebied stijgt de drinkwatervraag van 80.000.000 m3/jaar naar 100.000.000 m3/jaar en omdat we de maximale capaciteit van de huidige bronnen binnenkort bereiken, zoeken we naar extra bronnen om drinkwater van te maken. Ook krijgen we steeds vaker te maken met meer verontreinigd water, en kijken we naar andere zuiveringstechnieken zoals membraanfiltratie. Verder is een grootschalige vervangingsopgave gepland van alle voor-en na-oorlogse infrastructuur, draaien we mee in de energietransitie, en merken we in de duinen de effecten van de klimaatverandering. Tenslotte hebben we de ambitie om de drinkwaterproductie en -distributie te verduurzamen.

Voor al deze uitdagingen zoeken wij ingenieurs die van aanpakken houden! Wil jij een maatschappelijke bijdrage leveren aan de instandhouding van een primaire levensbehoefte? Herken jij je in onze kernwaarden: betrokken, betrouwbaar, veerkrachtig en verfrissend?

Bezoek dan onze stand en bespreek de mogelijkheden voor een stage, afstudeeropdracht of baan!

Specialisaties Drinkwaterproductie- en levering, natuurbeheer
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 1
Aantal werknemers 520
Omzet -
Mogelijkheden voor Afstudeerders, Stages, Starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.