Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

AT Osborne

De inrichting van de leefomgeving draagt in belangrijke mate bij aan het welzijn van de mens. Denk daarbij aan onbelemmerde mobiliteit, een schoon en veilig milieu, passende huisvesting en goede gezondheidszorg. AT Osborne draagt daaraan bij met duurzame oplossingen. Onze focus ligt op toekomstbestendige infrastructuur, een gezonde samenleving en een duurzame leefomgeving. 

Wat ons anders maakt, is dat wij verbindingen leggen, tussen betrokken partijen en tussen plannen en praktijk. Wij zijn vasthoudend, omdat wij uit ervaring weten dat voor elk vraagstuk een oplossing is. Hoe ver deze soms ook te zoeken lijkt in de dagelijkse, weerbarstige praktijk. Met ons vele talenten zijn wij als geen ander in staat om vanuit verschillende perspectieven te kijken. Met ruim 150 specialisten, (juridische) consultants en (project)managers, werken wij met onze opdrachtgevers aan het beste resultaat.

Bij ons staat de start van jouw carrière in het teken van werkervaring, persoonlijke ontwikkeling en kennismaken met het brede werkveld van het bedrijf. We geven je al snel veel eigen verantwoordelijkheid en je bouwt aan een eigen profiel. Jouw eigen kennis, ervaring en ambities bepalen in grote mate welke opdrachten je uitvoert en welke opleidingen en trainingen je volgt. Al onze starters worden opgenomen in het Young Osborne Professional-programma. Dit bevat een inhoudelijke kennismaking met andere disciplines en begeleiding bij het werken als adviseur.

Naast de verschillende startersfuncties bieden wij studenten ook de mogelijkheid om bij ons een scriptie te schrijven over een onderwerp dat aansluit bij het werkveld van ons bureau. In een intensieve afstudeerstage doe je onderzoek naar een actueel thema en krijg je de mogelijkheid om mee te lopen in onze projecten. Wij zoeken ieder moment ambitieuze studenten die willen afstuderen op het gebied van infrastructuur, finance, mobiliteit, watermanagement of gebiedsontwikkeling.

Specialisaties Management Consulting / Fysieke leefomgeving
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 2
Aantal werknemers 161
Omzet -
Mogelijkheden voor Afstudeerders en Starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.