Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Aronsohn

Aronsohn raadgevende ingenieurs is al 95 jaar een gerenommeerd ingenieursbureau, gespecialiseerd in ontwerp en berekening van complexe bouwconstructies en het projectmanagement van gebouwen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste reken-, teken- en modelleertechnieken. Tevens heeft Aronsohn veel ervaring met ontwerpen in BIM en parametrisch ontwerpen.

In de tijd van haar bestaan heeft Aronsohn de constructies ontworpen voor een groot aantal toonaangevende gebouwen in Nederland, waaronder ziekenhuizen, kantoorgebouwen, onderwijsgebouwen en laboratoria. Aronsohn is regelmatig betrokken bij advies voor het maken van kunstwerken, speciale podia bij concerten en bijvoorbeeld landschapselementen als uitkijktorens.

Bij het ontwerpen en adviseren van constructies staat het belang van de opdrachtgever voorop. Daarbij wil Aronsohn bijdragen aan een duurzame bebouwde omgeving. In onze filosofie is een duurzaam gebouw een flexibel en toekomstbestendig gebouw dat zonder veel aanpassingen een tweede of derde leven aan kan. Een goed ontworpen constructie levert daartoe een belangrijke bijdrage zoals we zelf ondervinden nu "onze" oude gebouwen steeds vaker worden herontwikkeld.

Naast adviseur en ontwerper van constructies is Aronsohn al circa 35 jaar bouwprojectmanager van nieuwbouw en renovatie projecten van middelgrote tot zeer grote utilitaire werken. Voor diverse opdrachtgevers (privaat en publiek) organiseren wij het ontwerp en bouwproces. Vaak vanaf het opstellen van het programma van eisen tot en met de nazorgfase. Op de TU Delft hebben wij het projectmanagement voor de renovatie ESP lab uitgevoerd. 

Met het hoofdkantoor in Rotterdam en de vestiging in Eindhoven zijn wij in het gehele land actief en vaak betrokken bij prestigieuze projecten. Aronsohn is op zoek naar constructeurs, BIM modelleurs en junior projectleiders projectmanagement. Wij bieden een afwisselende functie in een professionele en inspirerende werkomgeving met ruime persoonlijke en professionele ontwikkelingsmogelijkheden. Uiteraard bieden wij een passende beloning met daarbij uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Specialisaties Adviseur draagconstructies, bouw- en projectmanagement van gebouwen in nieuwbouw, verbouw en herontwikkeling van vastgoed
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 2
Aantal werknemers 50
Omzet €6 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders, Bijbanen, Stages, Starters en Bacheloreindwerk

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.