Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

APPM management consultants

Bij APPM werken we aan een mooier Nederland

APPM is een advies- en projectmanagementbureau in de fysieke leefomgeving. Met 90 collega’s werken we aan infrastructurele projecten, gebiedsontwikkelingen, duurzame mobiliteit, de energietransitie en klimaatadaptatie. We werken aan projecten van strategie en beleidsontwikkeling (Hoe zorg je bijvoorbeeld voor minder emissies in de bouwsector? En hoe maken we ons openbaar vervoer toekomstbestendig?), tot civiel technische projecten in alle fases van tender tot uitvoering (bijvoorbeeld aanbesteding en contractmanagement, technisch management, circulair bouwen, innovatie en projectmanagent). Projecten variëren van dijkversterkingen tot een adaptieve ontwikkelstrategie voor de Zuidelijke Randstad, van binnenstedelijke gebiedsontwikkeling in Haven-Stad tot een hoogwaardige OV-verbinding in het Gooi, en van verstedelijking in de A12-zone tot een verkenning voor de Binckhorst.

Elke dag maken we Nederland een beetje mooier. We werken bevlogen aan projecten, omdat we oprecht in de opgaven geloven. APPM is een hechte netwerkorganisatie die expertise uit de verschillende werkvelden weet te verbinden. We zijn vindingrijk en weten nieuwe paden te bewandelen. APPM’ers zijn sociaal verbindend, communicatief en analytisch.

Werken met plezier

Dat staat bij ons altijd voorop. Je bepaalt zelf hoe, vanuit waar en aan welke onderwerpen je werkt. En natuurlijk is er voor ieder wat wils in de vorm van borrels, wintersport, ontwikkeldagen en een jaarlijks weekend weg met het hele bedrijf.

Afstuderen bij APPM

Nieuwe ideeën en inzichten verwelkomen we graag. Daarom hebben we regelmatig plaats voor afstudeerders. Zodat jij van ons kunt leren, en wij van jou. 

Werken bij APPM

Doorlopend zijn we op zoek naar zowel nieuw als ervaren talent. Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen zit in ons DNA. Al 25 jaar. APPM heeft kantoren in Hoofddorp, Rotterdam, Breda en Zwolle. We werken nauw samen met onze zusterbedrijven The New Drive in België en APPM Gmbh in Duitsland. 

Specialisaties Bereikbaarheid, Ruimte, Groene en slimme Mobiliteit, Energietransitie, Water, Projects, Bestuur en Organisatie
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 4
Aantal werknemers 90
Omzet €12 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerder en starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.