Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

ABT

Wil jij werken aan toonaangevende projecten in een professionele organisatie? ABT ontwikkelt samen met haar klanten de gebouwen van de toekomst!

Wij werken aan projecten die er toe doen. Denk aan het Depot Boijmans van Beuningen, waar we o.a. de optimale technische vorm van de spiegelende gevel berekenden. En voor Huis van Delft wist ons integraal team een solide, voorlopig ontwerp te realiseren in drie maanden tijd.

Kennisontwikkeling

Wat ons als ABT’er kenmerkt, is onze nieuwsgierigheid, onze leergierigheid en onze passie voor techniek. We investeren in kennisontwikkeling en innovatie. Building envelope engineering, BIM, conceptontwikkeling, computational design, refurbishment, parametrisch ontwerpen en AR: we passen het allemaal toe in onze projecten.

Zero impact bouwen

Met alle bouwtechnische disciplines onder één dak kan ABT – door onze integrale ontwerpbenadering – een optimale mix van verduurzamingsmaatregelen op het gebied van energie, water en materiaal bieden. Met als resultaat een gezond gebouw voor de gebruiker.

Ben jij op zoek naar een passende stage, afstudeerplek of kans om je carrière te starten? Laat ons weten wat jouw ultieme uitdaging is! Wij voegen je graag toe aan ons team in Delft, Enschede of Velp.

Op www.abt.eu vind je onze actuele stage- en afstudeeronderwerpen en vacatures. We zien je sollicitatie graag verschijnen! Mocht er geen stage- of afstudeeronderwerp voor je bij staan, stuur dan een mail naar toekomst@abt.eu met je onderwerpsvoorstel.

Specialisaties Bouwkunde, bouwfysica, civiel, constructies,
duurzaamheid, geotechniek, infrastructuur,
integrale projectaanpak
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 3
Aantal werknemers 230
Omzet -
Mogelijkheden voor Afstudeerders, Stages, Bijbanen, Starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.