Het Gezelschap "Practische Studie"
You are here:

Oasen

Aan de slag bij Oasen

Wat kan Oasen jou bieden?

Binnen Oasen bieden wij mogelijkheden voor WO studenten die op zoek zijn naar een startersfunctie of een afstudeeropdracht. Heb je een passie voor drinkwater of wil jij ontdekken of de wereld van drinkwater iets voor jou is? Stuur je cv en motivatie naar onderstaande contact persoon. Op basis van je studierichting en wensen kijken wij of er passende mogelijkheden voor je zijn.

Een voorbeeld van een afstudeerstage  project  binnen Oasen:

Wat was de hoofdvraag?

Een recent project betrof een pilotstudie waarin werd onderzocht hoe we RO membranen kunnen gebruiken voor de zuivering van oppervlaktewater. Hierbij was het hoofddoel om een minimale voorzuivering mogelijk te maken. Door middel van een innovatieve bedrijfsvoering van de RO membranen.  Hiervoor werden meerdere RO membranen parallel bedreven met verschillende voorzuiveringen en reinigingsinstellingen .

Wat ging je doen?

De afstudeerder heeft de pilot bedreven en tussentijds de resultaten verwerkt en geanalyseerd. Waar nodig heeft de afstudeerder ook het onderzoeksplan bijgesteld/aangepast naar aanleiding van de resultaten. Daarnaast heeft de afstudeerder ook een eindrapportage opgesteld, met berekeningen, conclusies en aanbevelingen voor nader onderzoek en praktische toepassing.

Natuurlijk krijg je van Oasen

Ga je een startersfunctie bekleden dan heeft Oasen een uitstekend salaris en meer dan goede arbeidsvoorwaarden. Kijk maar eens op onze website https://www.werkenbijoasen.nl/nl-nl/arbeidsvoorwaarden.

Interesse? 

Heb je vragen over een startersfuncties, stage- en/of afstudeermogelijkheden, dan kun je contact opnemen met Jacqueline de Boom, 06 83245117 of per email jacqueline.de.boom@oasen.nl.

Specialisaties Het winnen zuiveren transporteren en distribueren van drinkwater 
Werkgebied Regio Zuid-Holland Oost
Aantal vestigingen 1
Aantal werknemers 270
Omzet €75.000.000
Mogelijkheden voor Afstudeerders, stagairs en starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.